Изтриване на профил

Ако искате да изтриете профила си в сайта, трябва да ни изпратите имайл от акаунта, с който сте се регистрирали на "support [at] tutorials.bg" и в рамките на 2 работни дни, ще бъде премахнат от системата.
След премахването на профила от системате, имате 30 дни, през които може да размислите и да възстановим достъпа до профила. След изтичането на този срок, вече няма да бъде възможно възстановяването и всички бележки, плащания, гледания и друга лична информация ще бъде премахната.