Tutorials.bg - следващи стъпки

  • 10 Януари 2018
  • Новини
  • 2366
  • уроци
Tutorials.bg - следващи стъпки

През последните няколко месеца в сайта не бяха публикувани нови уроци и курсове. Имаше спадане в активността от страна на администраторите и получихме много запитвания какво се случва с проекта. Отговора на този въпрос е, че сайта продължаваме напред и проекта ще продължи да се развива.
Имаше много форсмажорни обстоятелства, които ни спряха да качим новите обновения, подготвените уроци и като цяло да бъдем активни. Много хора ни изпратиха благодарствени писма и изразиха своята подкрепа към проекта. Всички от екипа на Tutorials.bg благодарим за тази подкрепа!

Плана ни за развитие е разделен на няколко етапа, изразени по месеци:
- януари: качване на последните софтуерни подобрения и създаване на roadmap за следващите ъпдейти, като същевременно възстановяваме качването на нови уроци
- февруари: фокусираме се основно върху създаването на уроци и съдържание за следващите няколко месеца, както и оправяне на софтуерни проблеми
- март: пускаме пробни подобрения по сайта и качеството на уроците (скоро ще публикуваме повече информация)

Всички PRO потребители ще получат удължаване на техният абонамент и ще бъдат компенсирани за липсата на съдържание през последните месеци. Първите уроци ще бъдат качени до 21ти януари, отговора на изпратените запитвания към нас ще започне от 11ти януари.

Излизането от beta версията е планирано за края на март 2018г. Може да следите профила ни във Facebook, където първо ще обновяваме новостите около сайта.

Поздрави,
Екипът на Tutorials.bg