Tutorials.bg на 7 дни

  • 07 Юни 2017
  • Новини
  • 1565
  • уроци, PHP
Tutorials.bg на 7 дни

В този пост искаме да споделим няколко неща, които се случиха през последните дни. Днес е седмият ден, откакто стартира проекта и получихме много имейли, съобщения и коментари с вашите отзиви. Вече сме започнали работа по отстраняването на бъговете и скоро ще пуснем ъпдейт към сайта с нови функции.

От 13ти юни започваме и с всекидневното качване на нови уроци. За по-малко от 7 дни имаме над 200 гласувания в анкетата към сайта. Това ни помогна да определим и следващите курсове. Laravel и WordPress уроците вече се записват.

Тъй като сме в началото на проекта, все още се опитваме да балансираме нивото на уроците, за да имаме достатъчно курсове, както за напреднали, така и за начинаещи. Теми като Node.js, React.js, невронни мрежи и machine learning са доста горещи и предвиждаме курсове и в тази насока.

Една от нашите цели е да предоставяме обучения не само за програмисти, но и за дизайнери. Вярваме, че за да се направи един добър софтуерен продукт, той трябва да е баланс между добре написан код и UX дизайн, именно заради това планираме курсове насочени и към дизайн.

Благодарим за подкрепата!